Servis garažnih vrat

Podjetje Vrata Zorman vam nudi kvalitetni, hitri pregled vrat in servis garažnih vrat.

Servis garažnih vrat vsebuje:

1. MEHANSKI PREGLEDservis garažnih vrat
To je pregled vseh ključnih elementov vrat in sicer:

  • Vsi gibljivi deli, kolesca, koluti, pletenice, vzmeti in tečaji
  • Ustrezen pregled vijakov
  • Čiščenje (odstranjevanje smeti) in mazanje vseh gibljivih delov z ustreznimi spreji
    (Mazanje z WD 40 ni priporočljivo, saj so vrata pocinkana. Ta sprej pa povzroča korozijo cinka.)
  • Opravimo manjša popravila manjših poškodb in dvižna vrata uravnovesimo

2. PREGLED ELEKTRONIKE
Le ta vsebuje ponovno nastavitev končnih pozicij vrat. To je resetiranje in ponovna nastavitev pogona oz. končnih pozicij garažnih vrat.

Priporočljivo je opraviti preventivni letni servis garažnih vrat. Zaradi umazanije in vlage lahko pride do korozije gibljivih delov in posledično do preobremenitve pogona. S tem bomo podaljšali življenjsko dobo in varnost vrat.

V našem podjetju nudimo tudi urgentni servis. Kadar pride do težav z delovanjev vrat (poškodbe, strojelomi, nepravilno delovanje, vlom,..) nas pokličite na telefon 031 336 800 (Matjaž) ali izpolnite kontaktni obrazec ali  e-mail: info@vrata-zorman.si.

Pogosta vprašanja kupcev in lastnikov garažnih vrat:

»Kako vzdržujemo garažna vrata?
Ali je vzdrževanje zahtevno in koliko me to stane?«
Ob intenzivni uporabi vrat je potrebo opraviti letni servis garažnih vrat. Strokovnjak najprej naredi mehanski pregled, nato opravi pregled elektronike.

Pozimi so garažna vrata izpostavljena nizkim temperaturam, vetru, vlagi, kar je najpogostejši vzrok, da vrata ne delujejo optimalno. Zaradi nizkih temperatur prihaja do deformacij spodnje in stranske tesnilne gume. Eletronika (pogon) je prednastavljena za avtomatsko prilagajanje sil glede na zunanje temperature. To pogosto zahteva resetiranje pogona, da garažna vrata pravilno in varno delujejo. Letni servis garažnih vrat bi bil zato idealen v zimskem času ali spomladi. Redno vzdrževanje vam bo podaljšalo brezhibno delovanje vrat in varnost.

Kadar niste prepričani, kako in kaj: lahko nas pokličete samo za pregled vrat. Ob letnem pregledu ocenimo morebitne poškodbe in nepravilnosti, popišemo morebitne rezervne dele, svetujemo, če je potreben servis vrat ali morda kakšno drugo popravilo. Če se odločite za servis takoj na kraju je cena 80 EUR +DDV. Za večja popravila vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Podjetje Vrata Zorman ima odlično tehnično znanje, ki omogoča, da je servis garažnih vrat dobro in hitro opravljeno. Pokličite nas na telefon 031 336 800 (Matjaž) ali nas kontaktirajte direktno na e-mail: info@vrata-zorman.si.

Lahko pa izpolnete tudi spodnji kontaktni obrazec:

    Z oddajo sporočila potrjujete, da lahko na podlagi Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) vaše pridobljene podatke podjetje Matjaž Zorman s.p. obdeluje le za namene poslovnega sodelovanja. Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Po obravnavi bodo trajno izbrisani. *