Zahtevajte ponudbo

INDUSTRIJSKA VRATA COMPACT

Download brochure Prenesite si katalog 

Moving Compact folding door

To so industrijska vrata brez torzijskih vzmeti in stropnih nosilcev.

Sistem zlaganja sprosti dragocen prostor za delovanje opreme in storitev. Na voljo v vseh barvah, z zasteklitvijo, prehodnimi ali stranskimi vrati.

.


1. PRIHRANEK PROSTORA

Compact vrata se razlikujejo od običajnih rolo ali sekcijskih vrat. Ko se odprejo, se paneli sklenejo nad vrati v majhno enoto, kar prihrani prostor. Compact vrata v svoji dobro razviti tehnologiji potrebujejo malo vzdrževanja in so enostavna za uporabo. Njihov posebni sistem vodil pomeni, da delujejo brez torzijskih vzmeti in jih ni treba obešati na strop. Nameščena so lahko na številnih lokacijah. Ne ovirajo žerjavov, viličarjev, kablov, niti ne blokirajo oken in razsvetljave. Če je na notranjosti stavbe premalo prostora za montažo Compact vrat jih lahko namestite navzven.


2. VELIKO MOŽNOSTI IZBIRE


Space saving Compact folding door

Industrijska vrata Compact so razvili in izdelali v podjetju Rolflex Nederland BV na Nizozemskem. Vrata dostavljajo po celem svetu že vrsto let. Na primer, industrijska vrata Compact so bila dobavljena MCLarenu v Veliki Britaniji, Airbusu v Franciji, Ferrari v Italiji in v celotni avtomobilski industriji v Nemčiji, vključno z Volkswagen, Audi in Mercedes.


Različne variacije:

Basic Compact folding door Compact folding door with Windows Combi Compact folding door Full Vision Compact folding door Full Light Compact folding door Compact folding door with Wicket door Compact folding door with Side door

Basic

Windows

Combi

Full vision

Full light

Wicket door

Side door

3002 5010 5017 6005 7016 7032 9002 9006 9007 9016

Paneli so na voljo v desetih standardnih barvah RAL in različnih oblikah. Osnovna vrata so na voljo v desetih standardnih barvah, vse druge barve so možne na zahtevo. Vgrajena so lahko pravokotna ali ovalna ali popolnoma steklene plošče. Vrata Full Vision (celoten pogled) imajo vratno krilo , opremljeno s popolnoma zastekljenimi paneli. Vrata Full Light imajo polnila, ki so prosojna, vendar ne prozorna. Seveda se lahko namestijo tudi vrata za osebni prehod- z ali brez okna ali zasteklenitve. Če imate dovolj prostora, lahko namestite tudi stranska vrata, ki so usklajena z obliko kompaktnih vrat Compact. 

Skratka, industrijska vrata Compact združujejo prednost rolo in sekcijskih vrat v ena edinstvena vrata. Vrata so na voljo, da ustrezajo vsem proračunom in se lahko prilegajo kjerkoli in kamorkoli. Za več informacij nas kontaktirajte in zahtevajte ponudbo.


Ekipa Vrata Zorman vam je na voljo za pomoč!

Tel : 031 336 800
E-mail:   vrata.zorman@gmail.com; info@vrata-zorman.si


  Zahtevajte ponudbo Download a brochure Prenesite si katalog Download product information Več informacij o izdelku