Dvižna garažna vrata

Pri izbiri in nakupu dvižnih garažnih vrat najprej stremimo k estetskemu izgledu naše hiše ali objekta. Estetsko ustrezna in kvalitetna dvižna garažna vrata pa vam izboljšajo udobje in funkcionalnost.

V podjetju Vrata Zorman vam nudimo brezplačno svetovanje pri izbiri in nakupu dvižnih garažnih vrat. Pomagamo vam izbrati funkcionalna, energetsko varčna in varna vrata, ki ustrezajo predvideni garažni odprtini.

V našem podjetju vam nudimo visokokakovostna vrata evropskega proizvajalca.

dvižna garažna vrata

Prednosti dvižnih garažnih vrat:

  • Dvižna garažna vrata odlikujejo dolga življenjska  doba saj zagotavljajo preko 25.000 ciklov odpiranj in zapiranj. To v praksi pomeni  17 let delovanja pri odpiranju in zapiranju povprečno 4 krat na dan.
  • Vodila so narejena iz pocinkane pločevine, ki imajo visoko vzdržljivost in antikorozijske lastnosti.
  • Obstojne barve (primerno tudi za obalne regije)
  • Širok izbor možnosti po standardni ceni
  • Odlična varnost- zaščita proti priprtju prstov, nenadzorovanemu padcu vrat (Vsa dvižna garažna vrata morajo zagotavljati visoko varnost po najnovejših smernicah in standardih EN 1324-1.)
  • Tiho delovanje
  • Odlična toplotna izolacija
  • Širok izbor po standardni ceni-do 10 barv po standardni ceni

Priprava odprtine za montažo dvižnih garažnih vrat

Nad odprtino oziroma svetlim prehodom potrebujemo 210 mm, najmanj 150 mm preklade. Dvižna garažna vrata so sestavljena iz panelov oz. sekcij (višine 40-60 cm) in debeline najmanj  40 mm polnila, ki zagotavlja odlično toplotno izolacijo.  Posebna konstrukcija zagotavlja odpornost proti vetru (EN 12424). Dvižna garažna vrata zdržijo hitrost vetra do 120 km /uro.

Okviri vrat so lahko pobarvani v kateri koli Ral- barvi. So lahko dodatno zaščiteni proti večji količini padavin.

Barvna paleta RAL – barv nam omogoča izbor najrazličnejših odtenkov. Barve so odporne proti večji količini padavin. Na voljo so tudi različni dizajni panelov oz. sekcij:

Lesni vzorec (Woodgrain)

Les je pomemben del vsake arhitekture. Linija woodgrain z izgledom naravnega lesa dajejo vratom prav poseben karakter.

Tekstura:

Gladka površina

Elegantna gladka površina

Tekstura:

Hrapava površina

Vtisnjena abstraktna struktura, robustna površina

Tekstura:

V dvižna garažna vrata lahko vgradimo osebni prehod z nizkim pragom ter poljubne postavitve oken.  Izbirate lahko med različnimi zasteklitvami.

Vsa vrata so opremljena z elektronskim pogonom in dvema daljinskima oddajnikoma. Lahko pa vam uredimo še odpiranje s tipko ob strani.

Vsa dvižna garažna vrata morajo zagotavljati visoko varnost po najnovejših smernicah in standardih EN 1324-1.

Imajo 2–letno  garancijo na elektroniko (pogon), 5-letno  na vse gibljive dele ter 10-letno  na obstojnost barve in panelov.

Dvižna garažna vrata imajo optimalno razmerje med kvaliteto in ceno.

Pri nakupu garažnih  vrat je zelo pomembno, kako usposobljen je monter in s kako natančnostjo so vrata vgrajena. Podjetje Vrata Zorman vam svetuje, prodaja in montira. To pa je za kupca velika prednost, saj ve, da bomo z njim od začetka do konca. Kliknite na spodnji gumb in oddajte svoje povpraševanje ali nas pokličite na brezplačno svetovanje in izmero (031 336 800- Matjaž). V primeru težav se bomo takoj odzvali ali pa poskrbeli za servis garažnih vrat. Odlikuje nas brezhibnost in zadovoljstvo strank.

Galerija dvižnih garažnih vrat