Servis industrijskih vrat

Podjetje Vrata Zorman vam nudi kvalitetni, hitri pregled vrat in servis industrijskih vrat.

Servis industrijskih vrat vsebuje:

1. MEHANSKI PREGLEDservis industrijskih vrat

To je pregled vseh ključnih elementov vrat in sicer:

  • Vsi gibljivi deli, kolesca, koluti, pletenice, vzmeti in tečaji
  • Ustrezen pregled vijakov
  • Čiščenje (odstranjevanje smeti) in mazanje vseh gibljivih delov z ustreznimi spreji (Mazanje z WD 40 ni priporočljivo, saj so vrata pocinkana. Ta sprej pa povzroča korozijo cinka.)
  • Opravimo manjša popravila manjših poškodb in dvižna vrata uravnovesimo

2. PREGLED ELEKTRONIKE

Le ta vsebuje ponovno nastavitev končnih pozicij vrat. To je resetiranje in ponovna nastavitev pogona oz. končnih pozicij industrijskih vrat.

Priporočljivo je opraviti preventivni letni servis industrijskih vrat. Zaradi umazanije in vlage lahko pride do korozije gibljivih delov in posledično do preobremenitve pogona. S tem bomo podaljšali življensko dobo in varnost vrat.

V našem podjetju nudimo tudi urgentni servis industrijskih vrat. Kadar pride do težav z delovanjev vrat (poškodbe, strojelomi, nepravilno delovanje, vlom,..) nas pokličite na telefon 031 336 800 (Matjaž) ali na kontaktni obrazec ali na e-mail: info@vrata-zorman.si.

Pogosta vprašanja kupcev in lastnikov industrijskih vrat:

»Kako vzdržujemo industrijska vrata?

Ali je vzdrževanje zahtevno in koliko me to stane?«

Ob intenzivni uporabi vrat je potrebo opraviti letni servis industrijskih vrat. Strokovnjak najprej naredi mehanski pregled, nato opravi pregled elektronike.

Pozimi so industrijska dvižna  vrata izpostavljena nizkim temperaturam, vetru, vlagi, kar je najpogostejši vzrok, da vrata ne delujejo optimalno. Zaradi nizkih temperatur prihaja do deformacij spodnje in stranske tesnilne gume. Eletronika (pogon) je prednastavljena za avtomatsko prilagajanje sil glede na zunanje temperature. To pogosto zahteva resetiranje pogona, da industrijska  vrata pravilno in varno delujejo. Letno vzdrževanje industrijskih  vrat bi bilo zato idealno v zimskem času ali spomladi.  Redno vzdrževanje vam bo podaljšalo brezhibno delovanje vrat in varnost.

Kadar niste prepričani, kako in kaj: lahko nas pokličete samo za pregled vrat. Ob letnem pregledu ocenimo morebitne poškodbe in nepravilnosti, popišemo morebitne rezervne dele, svetujemo, če je potreben servis industrijskih vrat ali morda kakšno drugo popravilo. Če se odločite za servis takoj na kraju je cena 100 EUR + DDV. Za večja popravila vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Podjetje Vrata Zorman ima odlično tehnično znanje, ki omogoča, da je servis industrijskih vrat dobro in hitro opravljeno.  Pokličite nas na telefon 031 336 800 (Matjaž) ali nas kontaktirajte na e-mail: info@vrata-zorman.si.

Lahko pa izpolnete tudi spodnji kontaktni obrazec:

    Z oddajo sporočila potrjujete, da lahko na podlagi Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) vaše pridobljene podatke podjetje Matjaž Zorman s.p. obdeluje le za namene poslovnega sodelovanja. Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Po obravnavi bodo trajno izbrisani. *