Garažna vrata – cene

Preverite, od česa je odvisna cena garažnih vrat

Eden najpomembnejših sestavnih delov vsakega industrijskega in bivalnega objekta so garažna vrata. Cene se od modela do modela precej razlikujejo in so odvisne od samih značilnosti produkta, pa tudi specifičnih zahtev kupca. Kot rečeno, je vrednost v prvi vrsti odvisna od izbranega modela. V grobem garažna vrata delimo na enokrilna in dvokrilna garažna vrata. Cene se razlikujejo tudi glede na izbrane dvižne sisteme in materiale (les, jeklo, aluminij). Nekatera dvižna vrata so tako bolj primerna za industrijske objekte in skladiščne prostore, saj so bolj odporna na morebitne poškodbe in trke. Ključnega pomena je tudi debelina panelov, ki znaša najmanj 40 mm in prispeva k boljši toplotni izolaciji in varčevanju z energijo. Tudi izbrana barva, tekstura ter dizajn vplivajo na končno vrednost izbranega produkta.

Na končno ceno garažnih vrat opazno vplivajo tudi razni dodatki, ki povečujejo uporabnost izbranih zapiralnih sistemov. Dodana osebna vrata, ki omogočajo nemoteno prehajanje oseb iz objekta, bodo pripomogla k zmanjšanju energetskih izgub. Z dodatki lahko naše produkte povsem prilagodimo vašim željam, tako da boste lahko uživali v prav vseh prednostih, ki jih prinašajo naša garažna vrata. Cene so odvisne tudi od kakovostnega razreda izdelkov. Vsi naši izdelki nosijo zahtevane deklaracije in certifikate proizvajalca ter ustrezajo vsem varnostnim zahtevam EN 1324-1. Velika prednost našega podjetja je celovitost naših storitev, saj vas spremljamo od začetka vaše nakupne poti pa vse do montaže.

garažna vrata cene

Naša ponudba

Dvižna garažna vrata

Garažna rolo vrata

rolo vrata za garaže

Industrijska dvižna vrata

industrijska dvižna vrata

Industrijska rolo vrata

industrijska rolo vrata

Servis garažnih vrat

servis garažnih vrat - cene

Servis industrijskih vrat

servis industrijskih garažnih vrat

Naša ponudba zajema tako industrijska kot tudi bivalna garažna vrata. Cene oblikujemo glede na vaše želje in potrebe, ki jih lahko navedete že v obrazcu za povpraševanje. Nudimo samo najkakovostnejše izdelke, zato na nekatere dele nudimo tudi večletno garancijo, seveda ob rednem vzdrževanju. Naš paradni konj so industrijska vrata Compact, ki so bolj primerna za prostorsko omejene obrate, še posebej na stropnem predelu. Naši izdelki omogočajo vgradnjo zanesljivih protivlomnih in varnostnih sistemov, ki vaša garažna vrata ščitijo pred škodljivimi vplivi iz zunanjega okolja. Cene izdelkov so v nekaterih primerih dražje, a svoj višji cenovni razred opravičujejo z naslednjimi prednostmi:

  • Velika izbira dodatkov (zasteklitev, dodatno vgrajena osebna vrata, široka paleta barvnih odtenkov, dizajnov in tekstur),
  • Barve in teksture, ki so odporne na dež in ostale zunanje vplive,
  • Prihranek prostora z industrijskimi vrati Compact, saj se ta med dviganjem sklenejo v enoti, ki leži nad vrati,
  • Optimalna izolacija prostora po zaslugi 40 mm debelih panelov, ki ščitijo pred energetskimi izgubami,
  • Lažja montaža, ki zahteva manjše posege v že obstoječe sisteme na stropu,
  • Hitra odzivnost vrat, ki deluje na daljinsko upravljanje,
  • Garancija na nekatere vgradne sisteme,
  • Kakovostni sistemi in motorčki, ki jih vgradimo po vaših željah.

Galerija nekaterih naših garažnih vrat

Sprehodite se po naši galeriji in se prepričajte o kakovosti in estetski dovršenosti naših izdelkov. Z inovativnimi rešitvami bodo vaši objekti varni in 100 % zaščiteni pred zunanjimi vplivi okolja. Izberite kakovost, izberite naša garažna vrata. Cene in ponudbe sestavimo glede na individualno povpraševanje, ki ga lahko pošljete preko obrazca spodaj. Veselimo se sodelovanja z vami.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte: