Industrijska dvižna vrata

Industrijska dvižna vrata so odlična izbira za industrijske obrate, skladišča, logistične centre in poslovne prostore.  Vsi deli naši vrat so izdelani po najvišjih standardih.

Lastnosti industrijskih dvižnih vrat

Naša industrijska vrata so sestavljena iz panelov oz. sekcij višine od 50 do 60 cm. Debelina polnila je najmanj 40 mm ali več  in služi za odlično toplotno izolacijo. Polnilo je iz poliuretana. Omogoča optimalno varčevanje z energijo tako pri ogrevanju kot pri ohlajanju industrijskih objektov.

Industrijska dvižna vrata imajo vodila narejena iz pocinkane pločevine, ki ima visoko vzdržljivost in antikorozijske lastnosti. industrijska dvižna vrata

V vsa industrijska dvižna vrata  je možno vgraditi vrata za osebni prehod. Prednost osebnega prehoda je praktičnost- manj odpiranj in zapiranj celotnih vrat in s tem manjše energetske izgube.

Vsa sekcijska vrata imajo ustrezne deklaracije o skladnosti in certifikate proizvajalca.

Imamo vso barvno paleto po RAL lestvici. V  standardni izvedbi pa je že vključenih 10 osnovnih barv.

Naša industrijska dvižna vrata zagotavljajo 60 odpiranj in zapiranj/ uro. Življenska doba vzmeti je najmanj 20.000 ciklov (1 cikel je odpiranje in zapiranje), seveda ob rednih letnih vzdrževanjih.

Opremljena so z vrhunskim industrijskim pogonom. Vrata upravljamo preko električnega pogona s tipkami (gor, dol, stop) ali preko daljinskega oddajnika. Vsi pogoni so opremljeni z ustreznimi varnostmi sistemi proti preobremenitvi ali ovirami med vrati. Ob izpadu električne energije imajo vsi pogoni za industrijska dvižna vrata opremo za preklop na ročno ali verižnikom. Omogočata ročno odpiranje.

Prodajajmo moderna, prilagodljiva vrata z vrhunsko izolacijo in kvaliteto- ASSA ABLOY (Crawford)- po najvišjih standardih, daljši življenski dobi, izgledu in varnosti.

Tipi sistemov odpiranj industrijskih dvižnih vrat in sicer: (glej sliko)

 1. SL (STANDARD LIFT)- potrebujemo 500 mm preklade
 2. LL (LOW LIFT)- nizka vodila, 300 mm preklade
 3. HL (HIGH LIFT) povišana vodila
 4. VL (VERTICAL LIFT)- vrata se dvigajo naravnost
 5. INDUSTRIJSKA DVIŽNA VRATA Z DVIGOM POD KOTOM

Kratka predstavitev različnih tipov industrijskih dvižnih vrat Assa Abloy- Crawford

 • Industrijska sekcijska vrata Assa Abloy, Crawford 1042 P

Poleg vrhunske izolacije ponujajo najvišjo možno kvaliteto, ter najnižje možne stroške delovanja in vzdrževanja. Odporna  na veter,  neprepustna  za vdiranje vode.  Idealna za industrijske obrate. Vsi deli sovgrajeni po najvišjih standardih.

 • Industrijska sekcijska vrata Assa Abloy , Crawford 1042 F

Idealna, kjer potrebujete več dnevne svetlobe, ma Voljo širok izbor oken in lamel. Veliko dodatne opreme. Poleg vrhunske izolacije ponujajo najvišjo možno kvaliteto, ter najnižje možne stroške delovanja in vzdrževanja.

 • Industrijska sekcijska vrata Crawford 1042 FG

Maksimalna prehodnost svetlobe. Idealno za razstavne prostore.

 • Industrijska sekcijska vrata 370 Assa Abloy- Crawford

Najvišja možna toplotna izolacija (0,33 W/m2K)- debelina panela 70 mm. Idealno za prehrambeno in predelovalno industrijo.

Imamo na voljo 2 površini panelov in sicer

 • Micrograin- gladka površina
 • Stucco- reliefna (rahle praske niso takoj vidne)

Galerija industrijskih dvižnih vrat

Podjetje Vrata Zorman ima odlično tehnično znanje, ki omogoča brezplačno izmero, svetovanje in nakup industrijskih dvižnih  vrat optimalno in konkurenčno.  Pokličite nas na telefon 031 336 800 (Matjaž Zorman) ali nas kontaktirajte na e-mail: info@vrata-zorman.si.